1
stdClass Object ( [error] => stdClass Object ( [message] => (#10) This endpoint requires the 'pages_read_user_content' permission or the 'Page Public Content Access' feature. Refer to https://developers.facebook.com/docs/apps/review/login-permissions#manage-pages and https://developers.facebook.com/docs/apps/review/feature#reference-PAGES_ACCESS for details. [type] => OAuthException [code] => 10 [fbtrace_id] => AHFGPsz1OwTwCUEXwmTQ2J4 ) )

Nieuwe CEO voor Ubiway Distribution

Pers 0 reacties 29 april 2021

Ubiway Distribution heeft met Benoit Dewaele een nieuwe Chief Executive Officer. Met ingang van 1 april neemt hij de fakkel over van Nicolas Meire die sinds 2017 aan het hoofd stond.

Niet enkel bij Ubiway Retail zijn veranderingen op til, ook bij Ubiway Distribution waait een nieuwe wind. Sinds 1 april staat er een nieuwe CEO aan het hoofd van de afdeling die de distributie-activiteiten (zoals AMP) overkoepelt. Nicolas Meire geeft na iets meer dan 4 jaar zijn rol als CEO door aan Benoit Dewaele. In 2018 begon hij aan als Chief Financial Officer bij Ubiway nadat hij eerder een doctoraat in financiën haalde en actief was bij McKinsey & Company.

Andere rol voor Meire

Hoewel Dewaele de verantwoordelijkheid voor Ubiway Distribution overneemt, zal hij in zijn nieuwe functie aan Nicolas Meire blijven rapporteren. Meire verlaat Ubiway Distribution dus niet, maar neemt er wel de functie van Nationaal Directeur voor Mail & Parcels Operations op. Verder blijft hij ook verantwoordelijke voor de groep Ubiway en treedt hij op als General Manager van de BU Press.

Voorlopig weinig veranderingen

In welke mate dit iets binnen het bedrijf zal veranderen is momenteel nog niet duidelijk. In haar communicatie laat Ubiway Distribution alvast weten dat deze wissel aan de top voor weinig veranderingen zal zorgen in haar strategie. Haar activiteiten ter ondersteuning van de losse verkoop zal het verder blijven ontwikkelen.

 

0 reacties
Disclaimer Reacties

Als sectororganisatie vinden wij het belangrijk om te luisteren naar de meningen van onze lezers. Daarom is het mogelijk om op de artikels op onze website te reageren. VFP verzoekt haar lezers dit op een volwassen en beleefde manier te doen. Beledigingen, persoonlijke aanvallen, het spammen van de commentaren, illegale informatie (bv. inbreuken op het auteursrecht of andere wettelijke bepalingen) en commerciële informatie zijn niet toegestaan. VFP en de redactie van Radar eigenen zich daarom het recht toe om dergelijke reacties te verwijderen wanneer zij dit nodig achten.

Verder gaan wij uit van de goede intenties van de Radar-lezer. Commentaren worden niet voor publicatie goedgekeurd. Radar wijst alle verantwoordelijkheid af voor wat in de commentaren verschijnt en hoeft qua visie, waarden en mening niet noodzakelijk akkoord te gaan met wat in deze commentaren verschijnt.