1

Tips om te scoren met Krasbomen en Kadoosjes

Partnercontent 16 december 2021

De gezelligste én commercieel belangrijkste tijd van het jaar is volop aan de gang. De komende dagen gaat werkelijk iedereen nog op zoek naar het perfecte cadeau voor zijn of haar dierbaren. De Nationale Loterij geeft tips om hierop in te spelen in de krantenwinkel.

Content aangeboden door de Nationale Loterij

Met de Kadoosjes en de Krasbomen heeft de Nationale Loterij een breed en aantrekkelijk eindejaarsassortiment dat bij een ruim publiek in de smaak valt. Tegelijk ontwikkelden we aangepast promotiemateriaal waarmee je je zaak onderdompelt in een betoverende kerstsfeer. Maak er zoveel mogelijk gebruik van! Je omzet kan er alleen maar wel bij varen.

Vijf redenen waarom onze Krasbomen en Kadoosjes zo goed scoren

Krasbomen en Kadoosjes zijn zoveel meer dan een fraaie verpakking. We zien vijf grote redenen waarom ze zo vlot over de toonbank gaan:

  1. Op maat van elk budget: de klant bepaalt hoeveel hij uitgeeft, van 10 tot 60 euro. Mag het nog wat meer zijn? Dan koopt hij gewoon meerdere Kadoosjes en/of Krasbomen.
  2. No stress: ze zijn dé oplossing voor wie geen zin heeft om urenlang te shoppen.
  3. Altijd feest: Krasbomen dragen heel sterk bij tot de eindejaarssfeer. Elke dag een biljetje krassen of allemaal ineens: alles kan!
  4. Instant happy: krasbiljetten maken mensen sowieso blij. Krassen geeft een heuse adrenalineboost. En als de klant wint, gaat het dak er helemaal af.
  5. Voor elk wat wils: ze zijn gevuld met een mix van vaste waarden en seizoenskrasbiljetten, voor wie eens wat nieuws wil ontdekken.

Tips om je verkoop van krasbiljetten maximaal te boosten

  • Aarzel niet je klanten spontaan te vragen of het cadeaushoppen vlot gaat en of ze mogelijk nog op zoek zijn naar een cadeau.
  • Vermeld de mogelijkheid om het budget aan te passen aan de wensen van elkeen.
  • Benadruk dat door de verkoop van de spelen de Nationale Loterij heel wat organisaties helpt die het meer dan ooit hard nodig hebben. Het cadeau dat ze kopen om iemand plezier te doen, is ook een mooie bijdrage aan een goed doel en aan de maatschappij.
  • Bied je klant aan om de inhoud van zijn Kadoosje zelf samen te stellen. Bij dames valt vooral Subito in de smaak terwijl mannen een voorkeur hebben voor CA$H. Win for Life is uiteraard de topper en een voltreffer bij iedereen. Ook de speciale krasbiljetten van de Winter Magics familie vinden perfect hun plaats in een Kadoosje. Tenslotte kan je zeker de Winners Club met zijn gegarandeerde winst van minstens 2 euro aanbevelen aan je klanten.

We hopen dat deze laatste tips je zullen helpen om nog meer uit de verkoop van je krasbiljetten te halen. Veel succes!