1

Uitzonderlijke premie van 100 euro: Nationale Loterij schat kwalitatieve verkooppunten naar waarde

Financieel 1 reacties 23 december 2022

De Nationale Loterij heeft beslist om een uitzonderlijke, eenmalige premie van 100 euro toe te kennen aan 1.448 verkooppunten, hoofdzakelijk krantenwinkels, waarmee kwalitatief samengewerkt wordt. De selectie gebeurde op basis van objectieve criteria.

De Nationale Loterij merkt dat zijn partners door de economische context dagelijks nieuwe uitdagingen voorgeschoteld krijgen en zich desondanks steevast met hart en ziel inzetten. Omdat de verkooppunten initiatieven blijven uitwerken om de loterijproducten op een adequate manier in de markt te zetten, verdienen ze volgens de Nationale Loterij een uitzonderlijke premie.

De 1.448 verkooppunten waarop onderstaande criteria van toepassing zijn, zullen de premie van 100 euro ontvangen bij de afrekening van volgende week. Tachtig procent van de gelukkigen zijn dagbladhandelaars.

Criteria

 • Het verkooppunt in kwestie is een gefranchiseerd verkooppunt of een zelfstandig verkooppunt.
 • Het verkooppunt boekte een gemiddelde omzet van minstens 3.000 euro per week gedurende de eerste 11 maanden van 2022, of behoort tot het segment 1, 2, 3, 4 of 5.
 • Het verkooppunt heeft actief deelgenomen aan de Tijdelijke Acties van de Nationale Loterij, die tot doel hebben de samenwerking te verbeteren. Dat vertaalt zich door de uitkering van 60 euro of meer aan variabele commissie dankzij:
  • de afhandeling van de ‘retours’ van de krasbiljetten binnen de gevraagde termijnen;
  • het regelmatig raadplegen van het informatieplatform Lonet;
  • het delen van reclameboodschappen van de Nationale Loterij op de Facebook-pagina van het verkooppunt, via Lottery Ambassadors;
  • en het voortdurend en op een actieve manier rekruteren van nieuwe leden van de Nationale Loterij Club.
 • Het verkooppunt respecteert de opgelegde termijnen waarbinnen de facturen van de Nationale Loterij dienen te worden vereffend.
1 reacties
nieuwste oudste meest gestemd
carine michiels

ben blij mogen ze meer doen

Disclaimer Reacties

Als sectororganisatie vinden wij het belangrijk om te luisteren naar de meningen van onze lezers. Daarom is het mogelijk om op de artikels op onze website te reageren. VFP verzoekt haar lezers dit op een volwassen en beleefde manier te doen. Beledigingen, persoonlijke aanvallen, het spammen van de commentaren, illegale informatie (bv. inbreuken op het auteursrecht of andere wettelijke bepalingen) en commerciële informatie zijn niet toegestaan. VFP en de redactie van Radar eigenen zich daarom het recht toe om dergelijke reacties te verwijderen wanneer zij dit nodig achten.

Verder gaan wij uit van de goede intenties van de Radar-lezer. Commentaren worden niet voor publicatie goedgekeurd. Radar wijst alle verantwoordelijkheid af voor wat in de commentaren verschijnt en hoeft qua visie, waarden en mening niet noodzakelijk akkoord te gaan met wat in deze commentaren verschijnt.