1

Verdien in december extra commissie met de Nationale Loterij

Partnercontent 0 reacties 25 november 2021

December is traditioneel een maand waarin de producten van de Nationale Loterij het bijzonder goed doen. “Ook dit jaar zetten we alles op alles om er een knaller van een maand van te maken”, zegt Patricia Pen, B2B Communicatiemanager Nationale Loterij, tijdens een gesprek over de acties.

Content aangeboden door de Nationale Loterij

580 jaar loterijspelen

Ter gelegenheid van de 580ste verjaardag van de loterijspelen zet de Nationale Loterij de maand in met twee uitzonderlijke trekkingen op 3 december 2021. Deze zullen in Brugge plaatsvinden. “Wat de trekkingsspelen betreft kunnen onze verkoopunten rekenen op een aantal aantrekkelijke jackpots”, zegt Patricia Pen. “Dankzij de Extra Lotto trekking kan de gelukkige winnaar een jackpot van maar liefst € 3.000.000 in de wacht slepen. Daarnaast zal ook de EuroMillions trekking, die normaliter in Parijs in plaatsvindt, uitzonderlijk in Brugge plaatsvinden. Ook hier kan de gelukkige winnaar uitkijken naar een jackpot van liefst € 130.000.000.”

De Nationale Loterij ondersteunt deze twee trekkingen uiteraard uitgebreid in de media en in de winkels. “Via POS materiaal willen we niet alleen de regelmatige spelers maar ook de occasionele spelers aanzetten om zich zeker naar jouw verkooppunt te haasten om deel te nemen”, klinkt het.

Kadoosjes en Krasbomen

Daarnaast is december ook dé maand bij uitstek voor de Kadoosjes en Krasbomen. Klanten zijn vaak nog op zoek naar een geschenk maar ook naar…. Inspiratie. “Een Kadoosje of Krasboom gevuld met krasbiljetten van de Nationale Loterij is hierop het antwoord bij uitstek. Het past binnen elk budget, is origineel en verrassend. En stel dat de ontvanger de grote prijs wint?” Ook de Kadoosjes en Krasbomen zullen uitbundig worden ondersteund door een uitgebreide mediacampagne die de aandacht van de consumenten zeker zal aanscherpen. “Aarzel dus jouw klanten te vragen of ze nog op zoek zijn naar een geschenk.”

Een blik op de incentives

Naast deze commerciële ondersteuning kan je ook rekenen op een flink aantal incentives.

  • Met de eerste Tijdelijke Actie kan je € 150 extra commissie verdienen met de correcte plaatsing van je POS-materiaal. Plaats het promotiemateriaal voor de Extra Lottotrekking van 3 december tijdens het eerst deel van de actieperiode (van 15.11.2021 tot en met 03.12.2021) en vervang deze door de affiche voor Kadoosjes en/of Krasbomen in de 2de actieperiode (van 04.12.2021 tot en met 31.12.2021). “Maak een foto van je vitrine waarop deze affiches goed zichtbaar zijn en bezorg ons deze foto’s via het formulier op Lonet. Klaar is kees.”
  • De tweede Tijdelijke Actie waarmee je maar liefst € 1500 extra commissie kan verdienen heeft als doel je omzet op Extra Lotto te boosten, legt Patricia Pen uit. “Voor elke inzet van € 7,50 of meer op een van de drie Extra Lottotrekkingen in december verdien jij € 0,35 per inzet”, preciseert de Nationale Loterij.
  • Tenslotte verdien je ook nog steeds € 5 per nieuwe inschrijving van de Nationale Loterij Club. “Dankzij de Nationale Loterij Club genieten de leden en dus jouw klanten, maandelijks van een aantrekkelijke promotie die ze dan in jouw verkooppunt kunnen komen verzilveren. Die promotie is dan ook een topopportuniteit voor jou om te genieten van extra winkeltrafiek. En bij de inschrijving ontvangt het nieuw lid een gratis Win for Life krasbiljet ter waarde van € 3 als welkomstgeschenk. In december kan je dus meer dan ooit rekenen op de commerciële ondersteuning van de Nationale Loterij. Veel succes.”
0 reacties
Disclaimer Reacties

Als sectororganisatie vinden wij het belangrijk om te luisteren naar de meningen van onze lezers. Daarom is het mogelijk om op de artikels op onze website te reageren. VFP verzoekt haar lezers dit op een volwassen en beleefde manier te doen. Beledigingen, persoonlijke aanvallen, het spammen van de commentaren, illegale informatie (bv. inbreuken op het auteursrecht of andere wettelijke bepalingen) en commerciële informatie zijn niet toegestaan. VFP en de redactie van Radar eigenen zich daarom het recht toe om dergelijke reacties te verwijderen wanneer zij dit nodig achten.

Verder gaan wij uit van de goede intenties van de Radar-lezer. Commentaren worden niet voor publicatie goedgekeurd. Radar wijst alle verantwoordelijkheid af voor wat in de commentaren verschijnt en hoeft qua visie, waarden en mening niet noodzakelijk akkoord te gaan met wat in deze commentaren verschijnt.