1
stdClass Object ( [error] => stdClass Object ( [message] => (#10) This endpoint requires the 'pages_read_user_content' permission or the 'Page Public Content Access' feature. Refer to https://developers.facebook.com/docs/apps/review/login-permissions#manage-pages and https://developers.facebook.com/docs/apps/review/feature#reference-PAGES_ACCESS for details. [type] => OAuthException [code] => 10 [fbtrace_id] => A9JqDCeKcJ8R96KxXWdVxIu ) )

Wissel aan de top bij Tabagro-West

Rookwaren 0 reacties 25 maart 2021

Tabaksgroothandel Tabagro-West heeft sinds begin deze maand een nieuwe directie. Steven Spaens neemt het roer over van Ben Cauwelier, die zich na vijftien jaar bij Tabagro-West toelegt op zijn activiteiten in de betaalsector.

“Op 1 maart 2021 is mijn actieve carrière bij Tabagro-West gestopt”, kondigde Ben Cauwelier zelf aan. “Na vijftien jaar is het tijd om mij volledig te focussen op mijn nieuwe uitdaging als Managing Director bij Payworld Belgium. Het waren fantastische boeiende jaren.” Payworld Belgium biedt betaaloplossingen voor handelaars, horeca, medische beroepen en bedrijven.

Steven Spaens, bekend van de Geraardsbergse groothandel VDC&Bo geeft sinds deze maand de functie van directeur bij Tabagro verder invulling. “Steven heeft met eenzelfde positieve instelling een mooi traject afgelegd in de tabaksgroothandel en ik ben dan ook trots dat ik mijn functies aan hem mag overdragen”, besluit Ben Cauwelier.

0 reacties
Disclaimer Reacties

Als sectororganisatie vinden wij het belangrijk om te luisteren naar de meningen van onze lezers. Daarom is het mogelijk om op de artikels op onze website te reageren. VFP verzoekt haar lezers dit op een volwassen en beleefde manier te doen. Beledigingen, persoonlijke aanvallen, het spammen van de commentaren, illegale informatie (bv. inbreuken op het auteursrecht of andere wettelijke bepalingen) en commerciële informatie zijn niet toegestaan. VFP en de redactie van Radar eigenen zich daarom het recht toe om dergelijke reacties te verwijderen wanneer zij dit nodig achten.

Verder gaan wij uit van de goede intenties van de Radar-lezer. Commentaren worden niet voor publicatie goedgekeurd. Radar wijst alle verantwoordelijkheid af voor wat in de commentaren verschijnt en hoeft qua visie, waarden en mening niet noodzakelijk akkoord te gaan met wat in deze commentaren verschijnt.