1

Nationale Loterij lanceert met EuroDreams haar nieuwste trekkingsspel

Kansspelen 0 reacties 23 oktober 2023

Vanaf 30 oktober breidt de Nationale Loterij haar aanbod van trekkingsspelen uit met EuroDreams. Het nieuw trekkingsspel wordt georganiseerd door loterijen uit België, Luxemburg, Frankrijk, Spanje, Portugal, Zwitserland, Oostenrijk en Ierland. Met dit trekkingsspel is het de eerste keer in België dat de winnaars uit de hoogste rang 30 jaar lang maandelijks 20.000 euro krijgen.

De Nationale Loterij lanceert in samenwerking met andere loterijen uit 8 verschillende landen een nieuw kansspel waarbij je elke maand voor dertig jaar lang tot 20.000 euro kan winnen. Met de slagzin “begin al maar te dromen”, kunnen spelers vanaf 30 oktober hun kans wagen.

Hoe werkt het?

Net als bij andere trekkingsspelen kunnen spelers op verschillende manieren deelnemen aan EuroDreams. Ofwel vullen ze via een spelformulier een of meerdere spelroosters in. Elk van de acht roosters kost 2,5 euro. Bij EuroDreams kiezen de deelnemers zes nummers tussen 1 en 40 en een bijkomend DreamNumber tussen 1 en 5. Spelers kunnen er ook voor kiezen om de spelcombinatie over te laten aan het toeval (lees: de computer) via een quick pick. EuroDreams zal ook beschikbaar zijn in de app van de Nationale Loterij via een digitaal spelformulier dat kan worden gevalideerd in een verkooppunt.

Spelers kunnen daarnaast kiezen aan hoeveel trekkingen ze willen deelnemen met eenzelfde spelcombinatie. Bovendien kunnen ze ook deelnemen aan Joker+ met een kans op een extra Jackpot van minstens € 200.000. De trekking vindt elke maandag en donderdag plaats om 21 uur.

“Stapsgewijs dromen waarmaken”

Met de, al dan niet zelfgekozen, spelcombinatie maken spelers kans om prijzen te winnen volgens verschillende rangen. De gelukkigen van rang 1 winnen elke maand gedurende 30 jaar 20.000 euro. Winnaars in rang 2 krijgen elke maand gedurende 5 jaar 2.000 euro. Winnaars in de rangen 3, 4 en 5 delen een variabele winst en winnaars in rang 6 winnen een vast bedrag van 2,5 euro. Het spel en vooral de prijzen die ermee te winnen vallen, combineren twee sterke troeven, volgens Patricia Pen: “een hoog winstbedrag dat maandelijks wordt uitbetaald, dat is stapsgewijs dromen waarmaken”.

Speelpotten worden afgeraden

Wat EuroDreams nu net zo interessant maakt? Voor wie een van de grotere prijzen wint, en dus wint in rang 1 of 2, blijft de winst gegarandeerd wat er ook gebeurt. Wanneer een winnaar zou overlijden, dan gaat de resterende totale winst in één keer naar de erfgenamen. “De droom gaat door, ook wanneer het leven stopt”, klinkt het bij de Nationale Loterij.

Daarom raadt de Nationale Loterij het af om via een speelpot of een gemeenschappelijke deelname te spelen met vrienden, familie of collega’s. Omdat de winst bij het plotse heengaan van de winnaar in één keer dient overgedragen te worden aan de erfgenamen, zou een complexe situatie ontstaan.

De medewerkers van de Nationale Loterij komen langs tussen 30 oktober en 7 november. Die bezoeken worden ingericht om met jou na te gaan of alles duidelijk is voor de lancering van EuroDreams en of je al het promotiemateriaal wel degelijk hebt ontvangen.

0 reacties
Disclaimer Reacties

Als sectororganisatie vinden wij het belangrijk om te luisteren naar de meningen van onze lezers. Daarom is het mogelijk om op de artikels op onze website te reageren. Persradar verzoekt haar lezers dit op een volwassen en beleefde manier te doen. Beledigingen, persoonlijke aanvallen, het spammen van de commentaren, illegale informatie (bv. inbreuken op het auteursrecht of andere wettelijke bepalingen) en commerciële informatie zijn niet toegestaan. Persradar en de redactie van Radar eigenen zich daarom het recht toe om dergelijke reacties te verwijderen wanneer zij dit nodig achten.

Verder gaan wij uit van de goede intenties van de Radar-lezer. Commentaren worden niet voor publicatie goedgekeurd. Radar wijst alle verantwoordelijkheid af voor wat in de commentaren verschijnt en hoeft qua visie, waarden en mening niet noodzakelijk akkoord te gaan met wat in deze commentaren verschijnt.