1

Kansspelen

Partnercontent

Nationale Loterij: “Een modern extranet is een middel om ondernemerschap te ondersteunen”/ 1 juli 2021

De Nationale Loterij nodigt winkeliers momenteel uit om kennis te maken met haar vernieuwde extranet Lonet. Een geschikt moment om haar visie te leren kennen op de rol van een modern extranet.

Magazine

EK Voetbal verleidt supporter tot occasionele weddenschap/ 23 juni 2021

Als alles volgens wens verloopt, plaatsen de Rode Duivels zich komende zondag voor de kwartfinale van het EK Voetbal. De animo die een groot voetbaltoernooi met zich meebrengt, zorgt ook voor meer sportweddenschappen. Maar hoe groot is het effect echt en hoe spelen uw klanten tijdens zo’n toernooi?

Magazine

Hoe werkt de marge op sportweddenschappen precies?/ 18 mei 2021

Voor krantenwinkels die sportweddenschappen aanbieden, bestaan verschillende types van vergoeding. Het kan op basis van de omzet, van het nettocijfer of zelfs via vaste bedragen. We bekijken de mogelijkheden en onderzoeken hoe de markt evolueert.

Kansspelen

Ministerraad bespreekt beperking tot 2 wedterminals per krantenwinkel/ 28 april 2021

De overheid denkt na over het idee om het aantal wedterminals in krantenwinkels tot twee stuks te beperken. Dat blijkt uit een pre-wetsvoorstel dat de ministerraad weldra bespreekt. Ook zou het aanbieden van wedterminals (zelfbedieningsterminals) beperkt worden tot krantenwinkels met minstens 120 perstitels.

Kansspelen

Scooore vernieuwt aanbod, terminal en commissiesysteem/ 28 april 2021

Scooore, de sportweddenschappen van de Nationale Loterij, zit vanaf deze zomer in een nieuw jasje. Scooore 1.0 wordt Scooore 2.0 en dat gaat gepaard met aanpassingen aan het aanbod, de terminal en het commissiesysteem.

Magazine

Terug van weggeweest: Joris Petillion (Stanleybet)/ 26 februari 2021

In 2020 maakte Joris Petillion opnieuw zijn opwachting bij Stanleybet, de operator in sportweddenschappen die hij tussen 2004 en 2012 in ons land op de kaart zette. Met welke plannen en ambities keerde hij terug naar het vertrouwde nest? “We tekenen gemiddeld één nieuw contract per dag”.

Magazine

Vijf vragen aan… Arnaud Hermesse (Nationale Loterij)/ 26 februari 2021

De Nationale Loterij maakte bekend dat haar omzet tijdens 2020 stabiel bleef. Onze redactie klopte aan bij Chief Retail Officer Arnaud Hermesse om vooruit te blikken naar 2021.

Kansspelen

Nationale Loterij boekt status quo in 2021/ 27 januari 2021

In het afgelopen, door COVID-19 geteisterde jaar, slaagde de Nationale Loterij er net niet in om opnieuw een nieuwe recordomzet te boeken. We doken in de cijfers en bekeken hoe het belang van de krantenwinkels evolueerde.

Kansspelen

Hoe verwelkomen persverkopers Vikinglotto?/ 20 november 2020

Vinkinglotto komt niet in de krantenwinkel, maar versterkt wel het online aanbod van de Nationale Loterij. Zien krantenwinkels dat als een concurrent meer of minder?

1 2