1

Kansspelen

Kansspelen

Loterij-omzet 2021: krantenwinkels stabiel, maar hun belang daalt/ 20 januari 2022

In 2021 boekte de Nationale Loterij voor het eerst een omzet boven 1,5 miljard euro. De omzet gerealiseerd door de krantenwinkels blijft stabiel, maar het belang van digitaal en van andere verkooppunten neemt gestaag toe.

Partnercontent

Hoe een eigen Facebookpagina uw omzet stevig kan boosten/ 20 december 2021

Een handelszaak zonder Facebookpagina is in 2021 eigenlijk bijna ondenkbaar. Heeft u er nog geen, maar weet u niet meteen hoe u dat moet aanpakken? Geen nood, wij leggen alles nog eens haarfijn uit. Want met ons Lottery Ambassador-programma is het sowieso een fluitje van een cent om ook op sociale media te scoren!

Partnercontent

Tips om te scoren met Krasbomen en Kadoosjes/ 16 december 2021

De gezelligste én commercieel belangrijkste tijd van het jaar is volop aan de gang. De komende dagen gaat werkelijk iedereen nog op zoek naar het perfecte cadeau voor zijn of haar dierbaren. De Nationale Loterij geeft tips om hierop in te spelen in de krantenwinkel.

Kansspelen

Hernieuwen F2-vergunning sportweddenschappen sinds 10 december onmogelijk/ 10 december 2021

De Kansspelcommissie kan sinds 10 december geen aanvragen meer behandelen voor een nieuwe of hernieuwde F2-vergunning. Dat blijkt uit een informatieve nota van de Kansspelcommissie. Voor dagbladhandels die binnenkort hun driejaarlijkse vergunning moeten hernieuwen, dringt zich een probleem op.

Partnercontent

580 jaar geleden ontstond de ‘loterij’ in Brugge/ 3 december 2021

In het jaar 1441 nam men in Brugge een nooit gezien initiatief waarvan ze niet konden vermoeden dat het de fundering zou leggen van wat we 580 jaar later wereldwijd kennen als ‘een loterij’.

Partnercontent

Verdien in december extra commissie met de Nationale Loterij/ 25 november 2021

December is traditioneel een maand waarin de producten van de Nationale Loterij het bijzonder goed doen. “Ook dit jaar zetten we alles op alles om er een knaller van een maand van te maken”, zegt Patricia Pen, B2B Communicatiemanager Nationale Loterij, tijdens een gesprek over de acties.

Partnercontent

Nationale Loterij: “Een modern extranet is een middel om ondernemerschap te ondersteunen”/ 1 juli 2021

De Nationale Loterij nodigt winkeliers momenteel uit om kennis te maken met haar vernieuwde extranet Lonet. Een geschikt moment om haar visie te leren kennen op de rol van een modern extranet.

Magazine

EK Voetbal verleidt supporter tot occasionele weddenschap/ 23 juni 2021

Als alles volgens wens verloopt, plaatsen de Rode Duivels zich komende zondag voor de kwartfinale van het EK Voetbal. De animo die een groot voetbaltoernooi met zich meebrengt, zorgt ook voor meer sportweddenschappen. Maar hoe groot is het effect echt en hoe spelen uw klanten tijdens zo’n toernooi?

Magazine

Hoe werkt de marge op sportweddenschappen precies?/ 18 mei 2021

Voor krantenwinkels die sportweddenschappen aanbieden, bestaan verschillende types van vergoeding. Het kan op basis van de omzet, van het nettocijfer of zelfs via vaste bedragen. We bekijken de mogelijkheden en onderzoeken hoe de markt evolueert.

1 2 3